E-novice

Knjiga

Voda za slone

Sara Gruen»

prevod: Lili Potpara

format: 150 × 230

strani: 384

vezava: mehka

izid: 2011

ISBN: 978-961-241-525-9

redna cena: 14,90 €

modra cena: 14,15 €

vaš prihranek: 0,75 €

na zalogi

Pustolovščina, kriminalka, ljubezenska zgodba, zgodba o tem, kaj utegnete doživeti, če skočite na vlak, s katerim potuje cirkus, in kaj, če pobegnete iz doma za starejše – v Vodi za slone je vse to in še več. Če se odpravite na potovanje skupaj s 23-letnim absolventom veterine Jacobom, boste izvedeli, kdo je gospod Ponedeljek, kaj pomeni »rdeči alarm«, kaj je slonja ljubezen in tudi, kaj je slonji bes. Roman Voda za slone je tudi vstopnica v cirkus, a ne v takega, kot ste ga vajeni; ob branju boste doživeli ta svet v malem od blizu, kot ga poznajo le redki, in ga ne boste več pozabili; kot ga ne pozabi Jacob, ki – zdaj že v svojih devetdesetih – s peresom avtorice Sare Gruen odgrne pisano ponjavo in razgali življenje potujočih cirkusantov. In to je vse kaj drugega kot bleščeče luči, oder in navdušeno rjovenje publike.
Voda za slone je tudi film!

www.waterforelephants.com

Multimedija

na vrh strani

Poglejte tudi

na vrh strani

Opičja hiša »

Sara Gruen »

Novinar John Thigpen se med poročanjem iz Jezikovnega laboratorija za človeku podobne opice med dvosmernim pogovorom z bonobi zazre v opičje oči in nekaj v njem se premakne. Izkušnja z inteligentnimi bitji druge vrste ga zaznamuje, in ko po vrnitvi domov izve, da je bil laboratorij tarča terorističnega napada, v katerem je bila ranjena simpatična svetlolasa znanstvenica, opice pa so se zatekle na bližnja drevesa, se začne napeta drama.
Roman je napisan v hitrem tempu, zelo aktualno umeščen v zahodno potrošniško družbo, obsedeno z videzom, hrano, resničnostnimi šovi in senzacionalnimi novicami ter zaznamovano z negotovostjo glede zaposlitve.

več »

Voda za slone »

Sara Gruen »

Jacob Jankowski, triindvajsetletni študent veterine poljskega rodu, si najbolj od vsega želi, da bi končno izgubil nedolžnost. Potem ko se njegovi starši smrtno ponesrečijo z avtomobilom, obupan in zgrožen ob spoznanju, da je čez noč postal brezdomec, zapusti predavalnico kar sredi zaključnega izpita in skoči na prvi vlak, ki pripelje mimo – cirkuški vlak Svetovne senzacije bratov Benzini.

več »

Vaša košarica


Vaša košarica je prazna.