Avtor

Sue Cowley

Sue Cowley

angleška publicistka in učiteljica

Sue Cowley je osnovnošolska učiteljica, avtorica knjižnih uspešnic s področja šolske vzgoje, publicistka in predavateljica. Strokovno znanje združuje s svojimi bogatimi izkušnjami v poučevanju v rodni Angliji in na mednarodni šoli na Portugalskem. Tudi sama mama in izkušena učiteljica, je mnogo let poučevala učence različnih starosti. Zdaj pripravlja različne delavnice in piše knjige o vzgoji in poučevanju. Med drugim je napisala tudi uspešnice Kako krotiti mularijo, Kako umiriti razred in Kako krotiti malčke.

Knjige

na vrh strani

Kako umiriti razred »

Poučevanje v osnovni šoli

Sue Cowley »

Bi radi poučevali v mirnem razredu?
Si želite, da bi bilo poučevanje manj stresno?
Bi radi postali odličen učitelj?

več »

Kako krotiti malčke »

Sue Cowley »

Kako postati in biti starš je zanimiva in zabavna izkušnja. Oziroma naj bi bila, kot piše Sue Cowley v uvodu knjige. Zagotovo pa je starševstvo začetek novega in dogodivščin polnega obdobja. Biti starš pomeni opazovati svojega otroka vsak dan, ga spremljati pri njegovem sprva negotovem korakanju v svet, se z njim učiti in veseliti pri odkrivanju okolja.

več »

Kako krotiti mularijo »

Kako naj si učitelj pridobi avtoriteto? Kako naj ukrepa v kritičnih situacijah? In kako naj pri tem preživi?

Sue Cowley »

Se soočate z neredom v razredu? Vam zmanjkuje vzgojnih prijemov? Bi radi suvereno poučevali? Kako krotiti mularijo je hudomušen naslov za resno knjigo. Ko jo začneš brati, je ne moreš več odložiti.

več »

Kako mularijo pripraviti do razmišljanja »

Sue Cowley »

Nova knjiga avtorice Sue Cowley vam bo pomagala pri navajanju učencev na razmišljanje. V njej boste našli opise metod, zamisli za dejavnosti, pristopov in vaj, ki jih lahko uporabite pri pouku.

več »