E-novice

Osnovna šola / likovna umetnost

Iskanje: razred predmet
Razvrsti po: datumu objave abecedi

Spoznajmo likovni svet 9

Likovna vzgoja za 9. razred osnovne šole

Borko Tepina

učbenik

Zasnova učbenika je prilagojena zahtevnosti predpisanih učnih vsebin. Snov je podana na preprost in pregleden način, zahtevne likovne pojme pa dodatno pojasnjujejo še ilustracije in risbe. Izbor reprodukcij je skrbno premišljen in se navezuje na obravnavano snov, saj je razlaga ob reprodukcijah umetniških del še nazornejša.

več »

Spoznajmo likovni svet 8

Likovna vzgoja za 8. razred osnovne šole

Borko Tepina

učbenik

Učbenik na preprost in pregleden način predstavi temeljne likovne pojme, seznani učence z osnovnimi likovnimi tehnikami in jih spodbuja k lastnemu ustvarjanju. Osnovno besedilo, v katerem je podana razumljiva in hkrati zanimiva razlaga, spremljajo številne reprodukcije, tako da učenci sproti povsem neobremenjujoče spoznavajo vrhunska slovenska in tuja umetniška dela.

več »

Spoznajmo likovni svet 7

Likovna vzgoja za 7. razred osnovne šole

Borko Tepina

učbenik

V učbeniku so osnovni likovni pojmi predstavljeni na preprost in pregleden način. Osnovno besedilo spremljajo številne reprodukcije, ki ponazarjajo obravnavano snov, tako da učenec sproti povsem neobremenjujoče spoznava tudi vrhunska umetniška dela.

več »

Spoznajmo likovni svet 6

Likovna vzgoja za 6. razred osnovne šole

Borko Tepina

učbenik

Učbenik je zasnovan tako, da lahko z njim obogatite pouk likovne umetnosti. Razlago osnovnih likovnih pojmov in tehnik spremljajo številne ilustracije, risbe in reprodukcije, zato učenci sproti na neobremenjujoč način spoznavajo primere iz zakladnice umetniških del. Za spodbudo učencem pri ustvarjanju lastnih likovnih del pa so v učbenik vključene tudi predstavitve izdelkov njihovih vrstnikov.

več »

Vaša košarica


Vaša košarica je prazna.